Mucho descansar...
Door: edendebby
Blijf op de hoogte en volg Ed en Debby
01 December 2011 | Guatemala, Flores
Hier een bericht vanuit het vrij uitgestorven Flores. We zijn gisterenmorgen aangekomen na een hobbelige nacht in een comfortabele bus. Na die gebroken nacht besloten we rustig aan te doen en Flores te verkennen,het is een klein eilandje dat je in 20 minuten rond kan lopen. Er liggen veel restaurantjes en hotels waarvan we er al een paar geprobeerd hebben. Overdag is het helemaal uitgestorven, bijna alle toeristen zijn naar Tikal. Lekker rustig dus!! Nadat we Flores verkent hadden zijn we met een tuctuc naar het vaste land gegaan en hebben we ons af laten zetten bij centro medico maya, Ed had gelezen over de arts die hier haar praktijk voert. We hebben een rontgenfoto laten maken om te bekijken hoe het ervoor stond, toen de arts de foto bekeek en oh no una mes mas (nog een maand) zei vroeg ik nog heel hoopvol una semana mas (1 week langer)?? Maar ze zei het nog een keer, una mes mas, lo siento... Dat was wel even schrikken... Maar nu we van de schrik zijn bekomen hebben we onze plannen weer wat aangepast, er zijn genoeg dingen die we wel kunnen doen met gips!! Ed blijft er natuurlijk {zoals altijd) rustig onder, take it as it comes...
Vandaag zijn we met een bootje naar de overkant van het meer gevaren en hebben daar genoten van het mooie uitzicht over Flores, tijdens de wandeling naar het uitkijkpunt hebben we ons eerste wildlife gespot! Onduidelijk wat we precies hebben gezien... Ook hebben we lekker met onze voeten in het water gestaan! Morgen wordt het vroeg opstaan, we vertrekken om 4.30 naar Tikal!
Tot snel!
xxx
01 December 2011 - 22:05
Mylene, Rob En Tessa:
Goh wat jammer dat jullie de plannen weer hebben moeten aanpassen.
Veel plezier morgen met het bezoek aan Tikal.
groetjes vanuit Brachterbeek -
02 December 2011 - 20:18
Miranda:
Ha lieverds
shit van het gips maar goed om te horen dat het jullie plezier niet al te veel beinvloed.. That's the spirit! Gewoon verder gaan met ontdekken en genieten xx