Tikal - Reisverslag uit Flores, Guatemala van Ed en Debby Tegelen-Cremers - WaarBenJij.nu Tikal - Reisverslag uit Flores, Guatemala van Ed en Debby Tegelen-Cremers - WaarBenJij.nu

Tikal

Door: edendebby

Blijf op de hoogte en volg Ed en Debby

03 December 2011 | Guatemala, Flores

Hola señores!!

Het bevalt ons goed in Flores!! Leuk hotel met dakterras, we zitten hier geregeld van het uitzicht over de stad te genieten... Fijn klimaat, het koelt 's avonds lekker af! Mieren die onze afgeknipte teennagels opruimen, wat wil je nog meer?? Het bevalt zo goed dat we nog een paar nachtjes blijven. Waarschijnlijk vertrekken we maandag naar Poptun, hier hebben we een leuk hotel gevonden midden in de natuur.
Gisteren zijn we naar Tikal geweest, we hadden ons laten verleiden tot de vroege tour met gids... Dit hield 's morgens vooral veel wachten in in een te volle shuttlebus... Toen de tour 3 uur na vertrek eindelijk begon kwamen we er na 5 minuten achter dat dit niet voor ons ging werken... De gids deed deze tour al 21 jaar en dat was te merken, zijn amerikaanse enthousiasme en niet orginele grappen vielen niet in de smaak... Bij de eerste kruising aangekomen zijn we snel de andere kant opgelopen, dit was een goede keuze! We hadden vaak het gevoel dat we helemaal alleen waren! Vooral de stukken die je moest wandelen van tempel naar tempel waren geweldig, midden in de jungle... Veel dieren die je vaak alleen kon horen, vooral het geluid van de brulapen was imposant. We hebben geprobeert het geluid te volgen maar hebben ze helaas niet gevonden... De tempels waren indrukwekkend en vooral het uitzicht vanaf de tempels over de jungle was adembenemend!
De rest van de dag hebben we lekker rustig aangedaan! We zijn wel nog vast komen te zitten in onze kamer, wat uiteidelijk resulteerde in een reddingsactie waarbij de eigenaar door ons raam naar binnen klom... Het heeft ons weer een upgrade opgeleverd, een private bathroom is toch wel lekker...

Tot snel lieve mensen!!

xxx

Ps:bedankt voor alle leuke reacties!!

• 03 December 2011 - 21:22

Anke:

Heeeeeeey!
    Wat leuk om jullie verhalen te lezen! Aan de foto's te zien zijn jullie vol op aant genieten! :) Wat een mooie foto's zeg..

Ik ben al benieuwd naar jullie volgende verhaal!
    Groetjes Xxx Anke

• 04 December 2011 - 20:58

Richard En Miranda:

He amigo's,

Wat een leven, wanneer zullen we die kant op komen.
    Geweldige foto's en een prachtige omgeving. We hebben net
    Een reportage gezien van een Nederlands meisje die naar
    Antigua ging. Maarja jullie hebben nog 20 weken dus geniet ervan.
    O ja! Edson de puerto rican rum smaakt goed.

Gr Richard en Miranda

• 07 December 2011 - 19:39

Gerry:

wat is het mooi daar aan de andere kant van de wereld,geniet er maar van
    jullie maken leuke reisverslagen

groetjes gerry en john roufs